söndag 6 november 2011

Helgen som varit

I helgen har det varit mycke hund. I går så va jag, Johan , Sara ,och några släktingar till henne ute i skogen. Fast vädret int va så roligt så hade vi iallafall trevligt , vi grillade, promenerade och hundarna fick gå var sitt spår och det gick hyfsat bra. Sedan på kvällen va vi och åt hos mina föräldrar och besökte farmors grav.
I fredags va vi hos Rosi och Mattias på middag , hade jätte trevligt.

I dag så ha vi också varit ute i skogen men idag va det bara Ådra som fick spåra och det gick kanon, hade lite problem i spåret men hon löste de själv.Duktig tjej. Sedan så tog vi en promis så dom fick springa av sig lite. Sedan va vi bjuden på kafe hos grannarna. Så nu e helgen slut.

Har lagt ett spår till Ådra som hon ska få gå i morgon vid 11 och jag hoppas hon verkligen fixa de .De skulle ju va så himla kul, sedan i morgon kväll e vi bjuden på födelsedags fika hos Mattias.

Veckan som kommer kommer att va ganska full. Måndag och Tisdag är fullt , Onsdag ska jag till Öjebyn och operera Diva , Torsdag bli det att träna hund på dagen och ev på kvällen ska vi träffas några kompisar å ha trevligt. Helgen ska vi ev va hundvakt så veckan e ganska full.

Ha de bra allihop

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar