söndag 17 januari 2010

Hundträning

går så plockade vi bort julen, tycker det inte är så kul för jag älska julen. Sedan tog vi en sparktur med hundarna i blåste fy va kallt de va sedan så på kvällen va vi bjuden på middag hos Terre och Tomas där vi åt gott spelade spel och hade trevligt men de ha vi alltid med dom.

I dag så åkte vi till Flarken där vi träffade Åsa och Magnus med deras hundar. Tog en promenad i blåste sedan tränade vi lydnad . Ådra gick riktigt bra i dag gå bättre å bättre för varje gång.De som hon ha lite problem med är ingången. Qrozz gick ganska bra och Diva oxå. Sedan blev vi bjudna på fika hos dom och satt å surrade hund ett tag de va mycke trevligt tack för en trevlig dag.
Sedan hem en sväng och i väg till mina föräldrar på middag efter vi hade ätit tvättade och städade vi bilen de va verkligen behövligt , nu e den snygg å ren. I morgon e de arbetsdag och i morgon ska jag köra i gång med gi igen måste de för man ha ju gått upp några kg under jul så nu jäklar ska dom bort. Nä nu bli de att kojsa gonatt kära vänner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar