söndag 6 juni 2010

En trevlig helg med goa vänner å hunderier

Helgen ha varit toppen på fredan så for vi till några goda vänner där vi åt middag och spelade kort. Hade jätte trevligt. Tack för en trevlig kväll.

På Lördan så höll vi på ute en hel del rensade ogräs klippte gräset å annat. Tränade även en del klicker med Ådra . Sedan så på kvällen åkte vi ut till några goa vänners stuga där vi lagade mat över öppen eld, surrade å spelade kort avslutade kvällen med att grilla korv. De va oxå jätte trevligt å mysigt , tack så mycke för en trevlig kväll.

Söndan så kom Sara och Flax och vi åkte ut till skogen å la först 2 spår ett till Ådra å ett till Flax sedan tog vi en härlig skogspromis efter rickla ån så hundarna fick bada å busa. Sedan gick vi spåren men då hade de varit några orienterare å sprungit över spåret så när Ådra skulle gå på spåret så slank hon i väg på deras men vi hjälpte henne så hon tog rätt och sedan gick spåret kanon bra. Flax fick de lite jobbigare för där hade dom varit å sprungit mitt i spåret så de va slutet för honom som inte gick så bra , men början gick bra . Men men de e ju sånt som händer.
Sedan när vi kom hem va några vänner hos oss så då bjöd vi dom å Sara på grillat så de va jätte trevligt de med.

Så helgen ha varit kanon bra . Tack alla goa vänner som vi ha haft så trevligt med i helgen.
Nu är det bara 1 v kvar på skolan å sen ha eleverna sommarlov och då gå jag över till ungdomsgården å ska sitta där på kontoret.
Ha de gott kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar