torsdag 6 januari 2011

Summering av 2010

Ja jag vet inte riktigt hur jag ska skriva summeringen för 2010.

Januari -Hände inte så mycket vi tränade på med hundarna och va ut å åkte en del skidor med dom.

Februari- Tränade på med hundarna. Målade om i hundrummet å de blev så fint.

Mars- Så ställde vi ut Ådra för första gången på en utställning (inoff) å hon skötte sig bra. Följt med Sara och Flax på tävlingar, tränat hund som vanligt och jag fyllde år i Mars.

April- Vi firade våran förlovningsdag den 7 april. Sedan gick jag och Ådra en tävlingslydnadskurs(helg) för Mariah Andersson från Södertälje. En mycket bra och givande helg. Mariah hade mycket bra ideer och tips. Så de var en bra kurs.

Maj-30 Maj så gick vi MH med Ådra i Lycksele , är nöjd att vi fixade de så bra , känns så skönt.
Den 9 Maj var vi på inoff utställning med Ådra där hon fick Bir med hp och mycket bra kritik. Sedan började badsäsongen för hundarna och vi tränade på förfullt med klicker å fick se framstegen hundarna gjorde.

Juni- Tränat massa spår och uppletande , hundarna har badat en hel del. Var även med Diva och Qrozz på vallhundsträning . Diva tyckte de va skita kul men Qrozz han tyckte dom andra hundarna va roligare. Blev även bjudna på en tur av våra goa vänner på en sväng me räkbåten .

Juli- Tränat på som vanligt med hundarna. Ådra fyllde 3 år den 24 juli. Sedan var vi även på bröllop i Juli fick se våra goa vänner Mattias och Rosmari säga JA till varann och fick vara med på deras stora dag. En jätte trevlig fest. Sedan var även min storebror hem å de va trevligt , vi firade hans födelsedag med en go middag.

Augusti- Vi firade våran 2 - åriga bröllopsdag, hann även upp en sväng till Divas uppfödare i Missenträsk å hälsade på. Va å tittade på vallhundstävling i Lövånger. Tränade på med hundarna som vanligt.

September- Tränat förfullt med hundarna spår och uppletande men även lydnad. Gick en helgkurs i spår för Hanna Halläng med Ådra. Va ut på Ön tillsammans med Sara och Flax å tränade en del. Sedan ställde vi ut Ådra i Vännäs blev Bir med Hp och fick bra kritik.

Oktober- Johan fyllde år och även Qrozz blev 4 år. Annars oktober hände de inte så mycke i

November- Bästa Diva fyllde 9 år sedan började de bli så mörkt på kvällarna så hundträning va inte så lätt men lite blev de iallafall.

December- Tog faktiskt en brejk i hundträning blev bara mest härliga skogspromisar med hundarna. Firade jul med både Johans föräldrar och sen även mina. Nyår blev de med släkt och vänner. Min bror å hans tjej va hit några dagar.

Så året har varit ganska bra , har väl egentligen inte hänt så mycke speciellt har mest bara gått i hundens tecken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar