söndag 1 augusti 2010

Missenträsk och vallhundstävling

Tyvärr har jag inte skrivit så mycke på sistone. Vi har tagit de ganska lugnt å umgåts med vänner å självklart ha hundarna fått varit med. Sedan ha de blivit en del klicker träning med Ådra. Vi ha även hunnit med en sväng till Missen, till Divas uppfödare å hälsa på men denna gång blev de bara över dagen åkte vid halv 9 på tisdagsmorgonen å va hemma vid kvart över ett på natten mot onsdan. Tyvärr va inte vädret de bästa så de blev inte så mycke vallning, Diva fick två korta pass å Qrozz fick pröva lite för fåren ville helst stå under sin gran å inte bli blöta. Sedan va vi även upp till arvidsjaur å shoppade lite på dollars . Dagen blev iallafall trevlig åt gott trevligt umgänge å spelade en del kort å självklart gosade med dom gudomliga små valparna , blev hel förtjust i en tik valp som hette Anna. Tur att alla tikarna va tingade. Så de va en jätte trevlig dag tack Marie och Stefan.

I helgen så ha vi varit på vallhundsträning i går lördag va inte vädret så roligt, regn å blåst men vi härdade ut nå timmar å kollade. Kul att få träffa vallhundsmänniskorna som man inte träffar så ofta. Sedan så for vi på 1 års kalas Therese och Tomas minsting fyllde 1 år . Hade en jätte trevlig kväll tillsammans med dom surrade spelade kort å hade allmänt trevligt.
Söndagen blev de bättre väder så vi for å kollade på vallhundstävlingen då oxå som sagt .Mycke fina hundar va de. Sedan efter de så blev de middag hos mina föräldrar.

I morgon börja Johan tyvärr jobba känns inte alls så kul.

Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar